Cautare

772 de rezultate pentru "str pribeagului nr 1" (3.34 secunde)
- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru) - Magazinul Muzica (Senia) - Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Str. Frumoasa, nr.
Iulia Albu va fi prezenta la Licitatia de Aur, Argint si Sidef organizata de Artmark joi, 21 aprilie, ora 19:30, la Palatul Cesianu-Racovita din str. ... Rosetti, nr.
Tot incepand de astazi, locuitorii din Sadova, judetul Dolj, se vor putea bucura de un magazin PROFI inaugurat in format Standard pe str. Principala, nr. ... Simultan, in Cluj-Napoca s-a deschis al 20-lea magazin PROFI din localitate, pe str. Donath, nr. ... Amplasat pe drumul judetean 209D, nr.
Conferinta de presa care precede deschiderea editiei se va desfasura joi, 16 noiembrie, incepand cu ora 12.00, la Centrul de Presa al Radio Romania (foaierul Salii de Concerte Mihail Jora, str. General Berthelot nr.
Pizzeria numita Cuptorul cu Lemne (de pe str Pache Protopopescu, vis-a-vis de Colegiul Mihai Viteazul) gazduieste periodic vernisaje ale unor expozitii de caricaturi. ... Ideea ii apartine caricaturistului Sorin Postolache - Dumnezeu sa-l odihneasca!- si este este mentinuta de 15 ani de patronul Pizzeriei CUPTORUL cu LEMNE din str.
Street Delivery 2019 are loc in Bucuresti pe 14-16 iunie, pe str. ... Ideile pline de poezie, la sensul propriu sau la figurat, cu care sa mobilam impreuna un colt de oras si sa-l lasam mai frumos decat l-am gasit, au avut termen de predare 1.05.2019.
De azi dimineata str mea e sub ape. Locuiesc pe str. Bucuresti si de la jumatatea strazii si pana la capatul ei, unde locuim noi, nu se poate ajunge nici cu automobilul.
Cu ocazia aniversarii celor 22 de ani de activitate, dar si pentru a veni in sprijinul celor care tin Postul Pastelui, Sonimpex Topoloveni vinde Magiunul de prune la un pret promotional de 12 RON, campanie valabila doar in magazinele proprii din Bucuresti - str. ... Rosetti nr.
O femeie in varsta de aproximativ 60 de ani a fost gasita moarta sambata dimineata pe o alee din cartierul Tei, Sectorul 2, langa un bloc de pe Str.
Carla Dinu) Luminile de sarbatoare din Bucuresti vor fi aprinse joi 1 decembrie, ora 19:00, din Piata Constitutiei, de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. ... Dacia, Mihai Bravu cu Str. ... Unirii cu Str.
Kogalniceanu, nr.6-8, este operat in format Standard. ... Magazinul din Daneti, in format Loco, se afla pe strada Principala, nr. ... Situat pe str. ... Liteanu, nr. ... Cu o suprafata totala de 375 m2, din care sala de vanzari este de 240 m2, magazinul din Voinesti, judetul Dambovita, functioneaza pe str.
Vineri, 23 iunie, la Farmacia Coltea (str. Ion Ghica nr. 1, zona Universitate) si la 12.00, la LUGO (str. George Enescu nr.
Benji este un catelus Bishon in varsta de doua luni, cafeniu deschis care a iesit pe poarta cabinetului meu la ora 11 si a fost luat de o domnisoara blonda care s-a urcat cu el intr-un BMW negru, din intersectia str. Bucuresti colt cu Str.
Alexandriei - Iesire Bucuresti-Bragadiru: in zona penitenciarului Rahova; - Str. ... - Soseaua Mihai Bravu nr. ... Doamna Ghica - str. Dimitrie Grozdea. (Sursa: HotNews.ro)
Adresa actuala a cladirii este pe str. ... Karl Lueger, in prezent str. general Henri Mathias Berthelot din sectorul 1. Liceul Nicolae Balcescu (1948-1990).
CLAUDIU de 35 de ani din Bucuresti, avand permisul de conducere retinut, a condus o motocicleta marca Kawasaki, pe str.Tufanica dispre str.Nicolae Rosu catre sos.Industriilor.
La data de 10 octombrie 2020, in jurul orei 18.00, lucratori din cadrul Sectiei 4 Politie l-au depistat la intersectia str. Costache Sibiceanu cu str.
Colentina dinspre Str. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str. Maior Bacila Vasile, a surprins si accidentat grav pe G.
Pantelimon dinspre str. Magura Vulturilor catre str. Fintinica. Cand a ajuns la trecerea de pietoni instalata in zona Cimitirului Armenesc, a surprins si accidentat grav pe P.
La data de 7 noiembrie a.c., in jurul orei 03.00, lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie - Biroul Ordine Publica, i-au depistat la intersectia str. Fainari cu str.
google-analytics.com